Încărcat de istorie, Ierusalimul are dintotdeauna un loc special în gândul și inima noastră. Doar aici regăsim cele trei religii monoteiste majore, alături de cele mai avansate cercetări în domeniul medical și locuri încărcate de o bogată și adevărată semnificație istorică și religioasă.

După succesul care a depășit orice așteptări al ediției precedente, American Jewish Joint Distribution Committee (JDC) împreună cu Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România (FCER), prin centrul Comunitar Evreiesc (JCC) București, cu sprijinul sponsorilor și partenerilor, organizează a 2-a ediție a Festivalului „Shalom Ierusalim”.

Festivalul se va desfăşura pe parcursul întregii zile de dumincă, 16 septembrie 2018, în Bucureşti, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), intrarea Charles de Gaulle, în contextul aniversării a 70 de ani de Independență a Statului Israel cât și a Centenarului Marii Uniri și va aduna câteva zeci de mii de vizitatori pe parcursul întregii zile de festival.

Veți avea ocazia să vedeți, ascultați, învățați, gustați, simțiți și dansați în ritmul acestui fascinant oraș. Festivalul nostru – încărcat de istorie și bucurie – se desfășoară pe parcursul unei întregi zile și participanții de toate vârstele vor putea găsi ceva pe gustul lor.

Evenimentul se adresează publicului larg iar accesul este gratuit!

Festivalul Evreiesc “Shalom Ierusalim” 1 – 2012

Ierusalim – vedere spre Zidul Plângerii